Μη κατηγοριοποιημένο

Καλοκαίρι 2023 : Προτάσεις και τάσεις για την διακόσμηση

Η ανάγκη για ανεμελιά και χαλάρωση που φέρνει μαζί του το καλοκαίρι, δημιουργεί και την επιθυμία για μια ανανέωση στο χώρο μας. Αν ψάχνεις πρωτότυπες ιδέες που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου σε ένα καταφύγιο ηρεμίας τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού , στο ilion home σου έχουμε τις επικρατέστερες τάσεις στη διακόσμηση.

Μην παραλείψετε να εντάξετε στη διακόσμηση σας διάφορα αντικείμενα από ψάθα. Ειδικότερα τα ψάθινα καλάθια προσφέρουν άκρως καλοκαιρινό ύφος σε όποια μορφή , μέγεθος και απόχρωση κι αν επιλέξετε. Αναδεικνύονται καλύτερα αν συγκεντρωθούν περισσότερα από ένα στον ίδιο χώρο ή αν τα συνδυάσετε με άλλα ψάθινα στοιχεία όπως ένα φωτιστικό ή ένα χάλι από γιούτα.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι μια τάση που συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά. Δίνουν χρώμα και ζωντάνια , κάτι που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Τοποθετούνται σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ,από το σαλόνι, την κουζίνα μέχρι και το μπάνιο. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε γλάστρες , κασπώ και καλάθια που αποτελούν επίσης στοιχεία διακόσμησης, και επιλέγοντας  τα κατάλληλα σχέδια δημιουργείτε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Το must trend του καλοκαιριού εκτός από το κλασσικό γαλάζιο και μπλε είναι τα έντονα χρώματα κυρίως το πράσινο και το κίτρινο, καθώς δημιουργούν μια τροπική αίσθηση στο χώρο. Επιλέξτε μαξιλάρια και ριχτάρια σ’αυτά  τα χρώματα ή ακόμα και με τροπικό μοτίβο. Έτσι μπορείτε ακόμη και από το σαλόνι σας να μεταφερθείτε νοερά σε κάποιο τροπικό νησί.

Written by Ιωάννα Τ.