Πολιτική Επιστροφών

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Η εταιρία Ilionhome εφαρμόζει μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία. Mπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή ενός προιόντος ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, με έγγραφη αποστολή του αιτήματός σας προς την εταιρεία στο [email protected]., υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις :

  • Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται μόνο με την αρχική τους συσκευασία.
  • Το κόστος επιστροφής βαρύνει αποκλειστικά τον υπαναχωρήσαντα αγοραστή, εκτός από την περίπτωση εκείνη, κατά την οποία διαπιστώνονται ελαττώματα στο προϊόν, οπότε και τις δαπάνες φέρει η Εταιρεία. Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, ή αποστολή λανθασμένων εμπορευμάτων ή εμπορευμάτων που φέρουν ελάττωμα, έχετε δικαίωμα να τα επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε.
  • Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του εμπορεύματος ή αλλοίωσης της αρχικής του κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  • Κανένα προϊόν δε θα γίνεται δεχτό εάν δε συνοδεύεται από τo παραστατικό αγοράς.

Εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι σε καλή κατάσταση, ο πελάτης θα πιστώνετε το αντίστοιχο ποσό. Στην αντίθετη περίπτωση θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με έξοδα του πελάτη.

Σε περίπτωση αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος με την επιστροφή του προϊόντος και την παραλαβή του από το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ομοειδές και καινούριο, σε περίπτωση που το αρχικό έχει αποδειχθεί ελαττωματικό (αντικατάσταση) και τις δαπάνες μεταφοράς φέρει η Εταιρία

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να προηγηθεί επικοινωνία ( ηλεκτρονική ή τηλεφωνική ) κατά την οποία θα διευθετηθούν τυχών περαιτέρω λεπτομέρειες της επιστροφικής διαδικασίας .