Μη κατηγοριοποιημένο

Πως να ανανεώσετε τον χώρο και την διάθεση σας!!

Ο Απρίλιος ήρθε και με τον καλό καιρό προ των πυλών, υπάρχει έντονη η διάθεση για ανανέωση. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να φέρεις αυτή τη ζωντάνια και φρεσκάδα στο σπίτι σου. Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση για την άνοιξη είναι εδώ στο ILION HOME και είναι ικανές να αλλάξουν το χώρο σου και κατ’ επέκταση τη διάθεση σου.

Από τα interior trends της εποχής δε νοείται να λείπουν τα τεχνητά φυτά εσωτερικού χώρου.Διάλεξε εντυπωσιακά φυτά όπως η γιούκα,η μπανανιά και τα φοινικοειδή, και αμέσως θα δώσεις πνοή και “ζωή” στο σπίτι σου. Για αυτές τις μικρές πράσινες γωνίες στο χώρο σου, τη λύση τη δίνουν τα κασπώ σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Τοποθέτησε τα πάνω σε μία κονσόλα και συνδύασε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους ,απογειώνοντας ακόμη περισσότερο το στυλ στο καθιστικό σου

Η άνοιξη συνήθως επιτάσει φυσικά υλικά , που να μη βαραίνουν την ατμόσφαιρα.Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις ξεχωριστές γωνιές χαλάρωσης και ηρεμίας, προσθέτοντας υλικά από ψάθα, καλάμι και σχοινί, για μια bohemian διακοσμητική προσέγγιση.

Τα ψάθινα καλάθια είναι η απόλυτη τάση και φέτος την άνοιξη. Τοποθέτησε μέσα σ’αυτά τα φυτά  ή ακόμη μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως wall deco είτε πάνω από έπιπλα στην είσοδο του σπιτιού είτε στον τοίχο πάνω από τον καναπέ.

Το αποτέλεσμα θα είναι πράγματι εντυπωσιακό και πρωτότυπο!!

Written by : Iωάννα Τ.