Μη κατηγοριοποιημένο

Lockdown, ευκαιρία ή απειλή; Aνανεώστε το μπάνιο σας!

Παρόλο που το μπάνιο του σπιτιού μας είναι ένας χώρος όπου δεν καταναλώνουμε πολύ χρόνο από την μέρα μας, αξίζει να το ανανεώνουμε από καιρό σε καιρό. Aνανεώστε λοιπόν το μπάνιο σας και κάνετε το να μοιάζει με μπάνιο πολυτελούς ξενοδοχείου. Το κόστος των αλλαγών για ένα μπάνιο δε χρειάζεται να είναι υπέρογκο κάθε φορά που αισθανόμαστε ότι χρειάζεται μία αλλαγή.

Πώς να διακοσμήσετε το μπάνιο σας εύκολα και οικονομικά;
Διάφορα σχέδια σε κεριά η ρεσώ μπορούν να δημιουργήσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Απλή και οικονομική λύση είναι και τα αρωματικά ρεσώ σε βάση ή σε φαναράκια.
Μικρά ραφάκια στις απαραίτητες διαστάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, από λειτουργικούς μέχρι καθαρά διακοσμητικούς.
Φυτά εσωτερικού χώρου σε μικρές η μεγάλες γλάστρες μας φέρουν σε επαφή με τη φύση και μας χαλαρώνουν. Τα φυτά προσφέρουν στο χώρο αρμονία και ισορροπία.

Ένα μικρό χαλάκι σε απόσταση από την μπανιέρα ή την ντουζιέρας μπορεί να συνεισφέρει στην διακόσμηση του μπάνιου. Ένα όχι ακριβό, αλλά μαλακό και ζεστό χαλάκι σε χρώματα που να ταιριάζω με την διακόσμηση, θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και όμορφα.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες με είδη μπάνιου ilionhome εδώ.

Written By: Λένια Μ.