Μη κατηγοριοποιημένο

Aνανεώστε τη διάθεση σας ! Ανοιξιάτικα χρώματα και ιδέες

Η φύση γύρω μας ντύθηκε ήδη ανοιξιάτικα. Ευκαιρία, λοιπόν, να φέρεις και εσύ την άνοιξη στο χώρο σου, επιλέγοντας τα πιο μοντέρνα χρώματα για τον χώρο σου.

Και προφανώς δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία ή να διαθέσετε ένα υψηλό budget για να αλλάξετε τον χώρο και την διάθεση σας.

Επιλέξτε από τις  κούπες και τα κύπελλα της σειράς Creative και εκτοξεύστε την δημιουργία, την φαντασία, τα χρώματα και την καλή διάθεση στα ύψη!

Μια άλλη ιδέα είναι να τολμήσεις το βάψιμο του σπιτιού σε κίτρινο χρώμα ή να επιλέξεις έπιπλα σε έντονο χρώμα και να δημιουργήσεις μια καλαίσθητη αντίθεση με επιλεγμένα λουλούδια-φυτά στο χώρο σου επιλέγοντας το κασπώ που αναδεικνύει τον χώρο σου.

Φέρε την άνοιξη στο σπίτι σου και δημιούργησε τη τέλεια ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα στη διακόσμηση του σπιτιού σου επιλέγοντας πιθάρια-κασπώ και καλάθια ή βάζα και κηροπήγια σε διαφορετικά μεγέθη.

Βάλε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου να δουλέψουν και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Συνδύασε λευκά έπιπλα με  μαξιλάρια με έντονο χρώμα.  Θα δώσουν φρέσκες νότες ανανέωσης στο σπίτι σου.

Και τέλος ανανέωσε την διάθεση σου και βάλτε χρώμα στο τραπέζι σας  με μια απο τις νεες μοντέρνες σειρές φαγητού του ilionhome τις οποίες θα ανακαλύψετε εδώ!

Θυμηθείτε ότι το να χρησιμοποιείτε χρώματα στη διακόσμηση του σπιτιού σας δεν σημαίνει μόνο στο βάψιμο .

Βάλτε την άνοιξη στο σπίτι σας, με διαφορετικές και δημιουργικές ιδέες διακόσμησης, αλλάξτε τα χρώματα και πείτε  “ναι” σε στα νέα trends που ήρθαν για να μείνουν.

Written by : Admin