Μη κατηγοριοποιημένο

Ζήσε το καλοκαίρι σου με προτάσεις και λύσεις από τα ilionhome

Το καλοκαίρι έφτασε και σίγουρα η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό είναι …ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Ωστόσο η ηρεμία και η χαλάρωση που αποζητούμε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού είναι δυνατό να αποπνέονται από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας .

Η διαμόρφωση του εξωτερικού σου χώρου αποτελεί την κυριότερη προτεραιότητα σου τη δεδομένη στιγμή και το ILION HOME σου δίνει τις καλύτερες προτάσεις για να δημιουργήσεις το δικό σου καλοκαιρινό παράδεισο. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου αποτελούν το βασικό στοιχείο για ένα άνετο, λειτουργικό και ωραία διακοσμημένο χώρο που θα απολαμβάνετε με τους φίλους σας τις ηλιόλουστες μέρες. Τραπέζια και σκαμπό από ψάθα και bamboo είναι τα must-have του καλοκαιριού, και στο ILION HOME συνδυάζουν ποιότητα και μοναδικό design.

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, και εδώ έρχονται να συμπληρώσουν τον εξωτερικό σας χώρο βάζα και κασπώ, άλλοτε ψάθινα και άλλοτε κεραμικά , μιας και αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Δίνουν έναν αέρα ανανέωσης αλλά και φέρνουν πράσινες γωνιές στο χώρο σας για μια αύρα καλοκαιρινής φρεσκάδας. Το πράσινο στοιχείο δεν πρέπει να λείπει από το μπαλκόνι σας, γι’ αυτό και επιλέξτε τεχνητά φυτά, ώστε να τα απολαμβάνετε όλο το χρόνο.

Τις καλοκαιρινές βραδιές που θα τις περνάτε έξω με τους αγαπημένους σας, φροντίστε ο χώρος σας να φωτίζεται από φανάρια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, μη διστάσετε να τα τοποθετείτε σε παράταξη πολλά μαζί,  πετυχαίνοντας μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Από μια χαλαρή και ανέμελη διακόσμηση δεν μπορεί να λείπουν ανάλαφρες υφές όπως rattan, bamboo και ξύλο .Τα φυσικά υλικά θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο την καλοκαιρινή σας διακόσμηση,δίνοντας μια boho διάθεση.Τοποθετήστε φωτιστικά από ψάθα, bamboo, φελλό και ξύλο.Στο ILION HOME θα βρείτε εντυπωσιακά σχέδια και μεγέθη για να ταιριάξετε στο δικό σας χώρο. Από boutique ξενοδοχεία,μαγαζιά εστιάσης ,μέχρι επαγγελματικούς χώρους τα ψάθινα χαλιά είναι από τα πιο stylish στοιχεία .Γιατί λοιπόν να λείπουν από το δικό σας χώρο;

Τέλος ,εμπλουτίστε τη διακόσμηση σας με ψάθινα καλάθια που πέρα από αισθητική έχουν και χρηστική άξια , κρεμάστε ψάθινα διακοσμητικά στους τοίχους , τοποθετήστε ψάθινες ή ξύλινες πιατέλες με κεριά στο τραπέζι και έτσι θα έχετε μόλις δημιουργήσει το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό !