Μη κατηγοριοποιημένο

Κήπος – Φυτά – Αλλάξτε Διάθεση. Wellcome Spring!!!

Λουλούδια, χρώματα, μυρωδιές κατακλύζουν ήδη τις βεράντες και τους κήπους μας. Η άνοιξη έχει φτάσει , οι μέρες σιγά σιγά μεγαλώνουν και ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος. Είναι η στιγμή να προετοιμάσετε τον κήπο, την αυλή και το μπαλκόνι σας για την καινούρια εποχή που ξεκινάει.

Έφτασε η ώρα να ανανεωθούμε, εμείς και το σπίτι μας. Οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τη χαρά στο να κάθονται σε εξωτερικούς χώρους και γι’ αυτό προσπαθούν να τους μεταμορφώσουν σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Όποια μορφή και να έχει ο υπαίθριος χώρος σας, υπάρχουν ποικίλες ιδέες που θα δώσουν χρώμα και ευχάριστο στυλ για τη διακόσμηση του. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας λουλούδια τοποθετώντας τα σε υπέροχα βάζα και κασπώ μέσα από μια τεράστια συλλογή που θα ανακαλύψετε στο ILION HOME εδώ. Χρησιμοποιείστε μεταλλικά ή κεραμικά κασπώ σε πολλά χρώματα και μεγέθη κερδίζοντας τις εντυπώσεις των επισκεπτών σας.

Αν πάλι , θέλετε να έχετε μόνιμα το πράσινο στοιχείο στη βεράντα ή στο μπαλκόνι σας, επιλέξτε τεχνητά φυτά εξαιρετικής ποιότητας .Άλλωστε μια τέτοια διακοσμητική προσέγγιση είναι φιλική προς το περιβάλλον , καθώς δεν χρειάζεται να σπαταλάτε νερό για τη φροντίδα τους. Μι ακόμη ιδανική επιλογή είναι τα ψάθινα καλάθια, που θα προσφέρουν απόλυτα ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ύφος στο χώρο σας.

Εύκολα θα τα προσαρμόσετε σε κάθε χώρο και θα αναδειχθούν πολύ καλύτερα αν συγκεντρώσετε περισσότερα από ένα στο ίδιο σημείο ή αν συνδυάσετε μεταξύ τους καλάθια που εξυπηρετούν διαφορετικές χρήσεις. Είτε ως κασπώ  για μια γλάστρα , είτε ως καλάθι αποθήκευσης. Ακόμη μπορείτε να τα κρεμάσετε και στο τοίχο δίνοντας μια πιο boho διάθεση και να συμπληρώσετε στο χώρο σας επιπλέον ψάθινα στοιχεία όπως ρατάν έπιπλα ή ένα ψάθινο χαλί.

Εμπνευστείτε λοιπόν από τις εικόνες μας, αφήστε τη φαντασία σας να ξεπεράσει όλα τα όρια και δημιουργείστε το δικό σας παράδεισο όπου θα χαρείτε με την οικογένεια , τους φίλους σας αλλά … και μόνες σας!! Wellcome spring!!!

Written by : Ιωάννα Τ.