Μη κατηγοριοποιημένο

Προετοιμαστείτε για τα πιο oνειρεμένα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις αγαπημένες γιορτινές περιόδους, όχι μόνο για τα μικρά αλλά και για τα μεγάλα παιδιά! Αν η προετοιμασία για τα Χριστούγεννα είναι μία ασχολία που σε γεμίζει με χαρά και όμορφα συναισθήματα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να την  βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω!

  1. Επιλογή χριστουγεννιάτικου δέντρου

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μια άριστη ευκαιρία για να κάνετε εντύπωση και να ομορφύνετε τον χώρο σας. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί τον πυρήνα των εορταστικών στολισμών. Στα καταστήματα ilionhome θα βρεις τεράστια ποικιλία από κλασικά και μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα: κάνε την επιλογή σου με βάση τις διαστάσεις τους, την πυκνότητα των κλαδιών ή και το στυλ τους. Διάλεξε χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα για μεγαλύτερη ευκολία, ή αν θες ένα πιο πρωτότυπο design, μπορείς να προτιμήσεις και χριστουγεννιάτικα δέντρα slim. Αν από την άλλη ψάχνεις μια πιο μικρή λύση, τότε μπορείς να πας σε δεντράκια εσωτερικού χώρου ή επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα δέντρα.

2.  Διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Τα μονόχρωμα Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια. Αναδεικνύουν την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και μάλιστα είναι μία πολύ σικ ιδέα. Μία πολύ ωραία ιδέα είναι να στολίσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας σε παστέλ αποχρώσεις χρησιμοποιώντας όμως παιχνίδια. Είναι τάση τα τελευταία χρόνια και φέτος δεν θα την αποχωριστούμε. Φέτος τα Χριστούγεννα μην φοβηθείς να παίξεις όμως και με τα χρώματα. Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της λάμψης και της χαράς. Έτσι Χριστουγεννιάτικα δέντρα με πολύχρωμα στολίδια, πολύχρωμα λαμπιόνια, πολύχρωμες γιρλάντες και άλλα θα αναδείξουν την διακόσμησή σας.

3. Διακόσμηση χώρου

                Βασικό στοιχείο διακόσμησης, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι ασφαλώς τα στοιχεία που θα επιλέξετε να διακοσμούν τα τραπέζια σας και τους τοίχους σας, αλλά και κάθε έπιπλο ή γωνιά του σπιτιού. Οι διαχρονικές χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες, η ποικιλία αστεριών σε κρεμαστά διακοσμητικά στολίδια, κηροπήγια, φωτάκια, αλλά και οι ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως καρυοθραύστες, μπαλαρίνες, αι Βασίληδες, αρκουδάκια προσφέρουν στο χώρο σας αναμφισβήτητη ζεστή ατμόσφαιρα. Ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και εξαιρετικής πρωτοτυπίας διακοσμητικά στοιχεία είναι οι μπότες, οι κάλτσες και οι λευκές αρκούδες που χαρίζουν στο χώρο σας τη ρεαλιστική αναπαράσταση των χιονισμένων Χριστουγέννων στη φύση.  Τα κεριά σε κηροπήγια ilionhome διαφορετικού υλικού είναι τέλος απαραίτητα για τη διακόσμηση των Χριστουγέννων, μαζί με τα φωτάκια των Χριστουγέννων είναι αυτά που μας βοηθούν να αναδείξουμε όλα τα άλλα διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο μας