Μη κατηγοριοποιημένο

Διακόσμηση κήπου βεράντας – Συμβουλές για το σπίτι

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Όποιος κι αν είναι ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σας, κήπος η βεράντα, είναι σίγουρο ότι θέλετε να  απολαμβάνετε εκεί όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους φίλους και την οικογένειά σας. Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού, είναι προέκταση του εσωτερικού. Γι’ αυτό δημιουργείστε ένα χώρο χαλάρωσης!

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Πως μπορείτε να το πετύχετε αυτό;

Διακοσμήστε το χώρο με γήινα χρώματα συνδυάζοντας τα με πράσινο που είναι και το χρώμα της ελπίδας. Σε μια χώρα σαν τη δική μας που κύριο χαρακτηριστικό της είναι ο ήλιος και το φως,τους περισσότερους μήνες του χρόνου μας επιτρέπεται να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας έξω. Ένας χώρος που μπορούμε να διαμορφώσουμε ανεξάρτητα από το μέγεθος του είναι το μπαλκόνι μας. Χωρίς μεγάλο κόστος το μπαλκόνι μπορεί να γίνει ένα σωστός λειτουργικός και όμορφος χώρος χαλάρωσης. Σίγουρα, αν βάλουμε και λίγη από την φαντασία μας το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.

Μερικά απλά βήματα θα κάνουν το μπαλκόνι σας το αγαπημένο σημείο του σπιτιού σας. Χρώμα, λουλούδια, έπιπλα, και υφάσματα είναι μερικές λύσεις που θα ανανεώσει την εικόνα του χώρου και την ψυχολογία σας.

Μεγάλες γλάστρες η πιθάρια μπορούν να δώσουν μια όμορφη και μοντέρνα αίσθηση σε οποιαδήποτε γωνία του χώρου.

Παίξτε με τα υφάσματα είτε πρόκειται για ριχτάρια, είτε για μαξιλάρια που θα ντύσουν τα έπιπλα σας. Ίδιες αποχρώσεις με τα φυτά θα δώσουν πολύ ωραία ισορροπία, χωρίς υπερβολές.

Απολαύστε χαλαρωτικά  απογεύματα !!

Writen by :  Λένια Μ.